Tinder Out Of Likes – Hur karl tillats ytterligare

Tinder Out Of Likes – Hur karl tillats ytterligare

Natdejtingappar tar ovanfor, sam i enlighet me Pew Research karna okar antalet manniskor sasom hittar sin dejtingpartner gallande nate bestandig. Forsavitt n ager en smans i sjalsfrandeuppdraget direkt. Forstora denna process inneha likasa tryta granser.

Forsavit du anvander Tinder darfor at forma tillsammans vissa profiler kommer appen efter nagon tidrym att varna dej forsavitt att ni ”har fardig gallande likes”. Las framat for att leda dig mer forsavitt Tinder-liket dartill dess granser.

Hu ar nago Tinder ”som”?

Tinders ”Gilla” befinner si i karnpunkt samma sak saso en svep-hoger-gest. Forsavitt nagon sake Tinder-profil fangar din observan, sveper n at mattlig hagad den, samt forsavit saken da anvandaren astadkomme synonym tillsammans din imag kommer n att ”matcha”. Nar du antagligen passa kommer du att hantera sms:a varandra och leda kanna forbattring.

Appen anvander sokparametrar sasom du staller in saso alder, stru dartill stracka for att fortecknin e mang profiler i ditt appflode. Antalet profiler sasom kommer att visas beror ocksa pa Tinders specifika algoritm.

Saken dar narvarande algoritmen beraknar din profils deltagand igeno att iaktt hur flertal anvandar sasom sveper at modera pa din imag sam hur ideligen ni gor jambordig. Do saso ick ”gillar” va profil saso visas i flodet kommer med storsta probabilite att innehava ett forbattrin Tinder-narvaro ann do standiga ”hogersviparna”.

Nar ni sveper till vanster gallande en framtoning betyder det att n ick befinner sig hagad. Det finns likasa nago grans fo Tinder ”ogillar”, skad det ar nix ens i narheten bruten antalet ”gillar”. I eftertradande parti kommer vi att prata mer forsavit dessa granser.

Hur sa ar gransen forut mina likes?

Nar Tinder lanserades spira e gangen fanns det ingen grans fo hur sa n gillar sam ick gilla pa ditt flod. Givetvis, nar appen blev mer inomhus, orsakade det har manga besvar. Sa till nago igangsattning bestamde do sig darfor att begransa antalet likes mirake ett 12-timmarsperiod. At nago introduktion varje detta klyfta 120.

Numer ar numret inte officiell, andock do uppg att det genomsnittliga antalet likes a ganska 100. Det ha mang befinner si ick fixerad samt det kan ocksa foranleda tillmotesgaende din Tinder-algoritm. Exempelvis, forsavit du gillade manga profiler mirake do foregaende dagarna, kan n innehava fortfarand mindre annu femti.

Statistiskt sett inneha manliga anvandare jatte- farre likes nedanfor nagon 12-timmarsperiod annu kvinn – runt 50. Skad aterigen, det varierar beroende pa din unika profilalgoritm.

Nar d nar gilla-gransen kommer appen att beratta di att n ick kan fortsatta botten upp igeno Tinder-flodet. Timern kommer att visas dartill raknar ne tills ditt strom uppdateras, samt darefter befinner si ni bra att bege sig.

Kan du ok like-gransen?

Allman finns det endast ett sat att oka din like-grans pa Tinder. Sa sedan appen meddelar di att ni age fardig konungen likes, kommer saken da att offerer dej en mojlighet att forsta dig forut Tinder gagna alternativ Tinder Gold. Dessa versioner bruten Tinder skanker de obegransade likes.

Ovrigt annu det kan n finna markli tredjepartsalternativ saso erbjuder dej att ok din like-grans fo nagon mer overkomlig full, eller mo sam tillsamman fria. Dessa appar rekommenderas fast an inte, samt om n ej ar latt kan hackare gor datastold valmojlighe avsanda vadlig varden tillsamman sin app.

Tinder introducerade aven nago duktig Like-funktion, sasom icke okar gransen, andock kan forstora dina chanser. Det betyder att personen ick behover oduglig up mattligt forst akte att forma dig. Forsavitt ni gilla ett imag, slang in e ”superlike” sam saken dar anvandaren kommer att kika e bla stjarn gallande din imag nar saken dar dyker upp i deras nyhetsflode. Konungen odl procedur kommer do direkt att veta att do kan justera med de, vilket kan ge dom nagon fordel tillsamman obeslutsamma anvandare.

Befinner si det vart att avlona fo obegransade likes?

Nyttan bruten att erlagga forut obegransade likes beror kungen hur d tittar p appen. Forsavit ni anser att det befinner si lyckligt att oduglig up mot vanster samt mattlig samt du kanske til sam tillsammans befinner si avhangig att bladdra vi profiler, befinner si det toppen att finansiera for noje.

Skad om n tror att n kommer att ha ytterligar chanser att matcha efterso att du kan oduglig up mer, kommer n nog att bliv forvanad. Kanske finns det en tavlan i saken dar lona adderande hogen av anvandare, andock det kommer nix att hjalp din profil att bliva mer efterfragad.

Det forbattring sattet att forfina statistiken ar att knega sallskap din filipinocupid dejting imag. Att bega din imag mer intressant aven anlanda ”reglerna” darfor att battra din profils engagemang kan bidra dej battre utfall. Av och till ar vagen att ga att gilla mindre istallet forut mer.

Fortsatt botten upp

Forsavit du har slutkamp hagad Tinder-gilla-markeringar bo d inte oroa de for det. Omarbeta din profil f, svalka di odl tillats n e nytt forsok. Forsavit du enkom langtar kanslan av att botten up dartill pass tillsamman andra nyttjare, bord du overvaga att subskriber pa Tinder positiv alternativt Gold.

Hurda ofta duga n pa Tinder? Skulle du forvarva ett fordel- alternativt Gold-version for ytterligare likes? Del din asikt i kommentarsfaltet nedom.