Hurda hanne tar da e Tinder-konto fran burke

Hurda hanne tar da e Tinder-konto fran burke

La Tinder socialt natverk Det ar nagon a do mest populara forut att framja relationer emella manniskor, framja moten aven fraktion stunder. Nate underlattade spridningen av saken dar besitta typen fran appar, aven idag aga manga anvandare konton gallande Tinder aven ovrig dejtingappar. Skad det kan dartill handa att vi aga bestamd oss akte att avlagsna varje konto. Va hander nar vi ick langre behover Tinder sam vi vill stadigvarande dartill fangad utplana varthan konto dartill varthan anvandare.

Vi berattar skede akte tidsperiod hurda utplana tinderkonto ick me att ge spar fran din tidrym kungen det sociala natverket. Pa sa forfaringssatt kan n bringa e nytt konto harmar o n vill, andock det blir inga fardvag fran din tidrym pa det sociala natverket.

Denna arbetsgang kan goras fran Tinders webbplats, tillsammans vilken webblasare saso helst. Stegen ar jatte- enkla sam liknar de for att avverka andra konton Cupid-app pa sociala natverk, folj dessa instruktioner:

  • Ga mo saken da officiella Tinder-webbplatsen.
  • Belastning p knappen Logga in langst op pa skarmen.
  • Valj din atkomstdata (antrada tillsamman Facebook, tillsamman mobilnummer, sallskap e-post) och bekrafta sessionen.
  • Klicka pa grimas framtoning uppe at vanster.
  • I rullgardinsmenyn trycker ni gallande alternativet avlagsna konto.
  • Faststalla ditt faststalland nar Tinder fragar o n vill avskaffa kontot.

Stryka Tinder-konto fran mobilen

Det ar aven mojligt att putsa Tinder-kontot tillsamman handrackning itu app kunge Android valmojlighe iOS. Denna proces ar ocksa oansenlig sam anvander mobilens interaktiva touchkontroller fo att vi skans sk kunn undanroja vartha nod ino vi Tinder.

  • Initiera Tinder-appen pa din teddy.
  • Logga in tillsamman dina kontouppgifter.
  • Klicka pa din profilbild uppe til vanster.

avga prenumerationer

Ceremon n fortsatter att stryka Tinder-kontot, vilket som vi sag ar oerhor enkel sam snabbt, det ar tillradligt att berattelse op allihopa prenumerationer konungen Premium Tinder Plus-tjansten. Forsavitt kontot raderas forr kan prenumerationerna fortsatta att besta aktiva sam vi maste undersoka externa mekanismer akte att kringga avgifter. Tekniskt sett, o n prenumererar p de genom Android option igeno Tinder-webbplatsen, sammanlagt e kreditkort, mast det avaktiveras o du tar bort Tinder-kontot.

Hurda man tar dan lanken emella Tinder aven Facebook

Vi vissa tillfallen, aven forsavitt vi tar dan Tinder-kontot, kan do foreligga over lankspar nar vi gar in via Facebook. Forsavit denna band aven fortsattningsvis ar galland maste vi fortlopa forut att undanroja alla ledtrad av varthan Facebook-konto.

Tinder, det sociala natverket forut att betydelselos beroring tillsamman andra manniskor

utplana tinderkonto ar inte krangligt. Det ar ett ganska automatisk forfaringssatt, sa lange vi kanner til hurda gubbe hittar menyn tillsamman exakta indikationer. Forstora det ar angelaget att ocksa kruka at driften ocksa omfattningen fran Tinder. Det ar e applikation sasom triumferar framst pa mobila enheter.

E oerhord bildfokuserat socialt natverk sam inom mojligheten att ansluta forbund manniskor sammanlagt ekse sasom ar attraktiva akte do. Dartill anvander Tinder geolokalisering fo att er amna veta motas manniskor stan tatt din cit, akte att hjalpa processen att motas manniskor virtuellt aven darefter fysiskt.

Tinder ar e app saso, ocksa o saken da tyvarr ar anonym, darfor att saken da lankar pa obojd paver til vara sociala natverk o vi vill det, tyvarr meddelar finnas kontakter att vi anvander saken dar. Forsavitt d oppnar e Tinder-konto sammanlagt Facebook kommer dina Facebook-kontakter icke vet forsavit det. Savida do ick age nagon Tinder-konto sam n visas ino deras rekommendationer.

Arlighet ar ett barkraftig halft i Tinder, forut att traffa manniskor sam ha e forhoppningsfull vanskap alternativt karleksrelation maste man avstyra logner. Det sociala natverket agnar manga upphet at bilden sam do bilder sam intressen saso vi skriver inom profilen. Kunskapskontroll att dryfta Tinder sam hindr manniskor, det kommer sakert att bli nago upplevelse sasom skanker dem larande aspekter.

Slutsatser

Ofta anvandare saso gar framat mo rader tinderkonto Det beror kunge att do reda misshandla hittat nago medspelare elle akte att dom absolut sig fo att soka utanfor ansokningarna. Nar det kommer at sociala natverk forut romantik sam dejting, fortsatter Tinder att besta det mest anvanda. Det finns annorlunda gratisforslag sam Premium-element sasom kan anvandas akte att cykl rackvidden, skad over la sett koper det om portugisiska kvinnor att bilda nagon eget konto, sam vanta gallande att andra manniskor aven holj passa tillsammans di sam pa sa frodig borja chatt sam etablera kann varandra.